Club Goud: brengt jong en oud samen

23-05-2019

Club Goud zet zich in om ouderen zo lang mogelijk onderdeel te laten zijn van de maatschappij. Om hieraan bij te dragen, organiseren zij bijzondere activiteiten en evenementen waarbij oudere en jonge mensen samengebracht worden. Club Goud werkt daarvoor samen met verschillende partijen zoals zorg- en welzijnsorganisaties, maar ook met allerlei culturele instellingen.

Maak kennis met ouderen en vrijwilligerswerk
De activiteiten variëren van een speciaal ouderen programma tijdens het Go Short Film Festival, tot dansen met het Danspaleis bij Joachim & Anna. Niet alleen biedt Club Goud ouderen op deze manier een bijzondere activiteit, ze laten jongere mensen eveneens kennismaken met ouderen en vrijwilligerswerk. Zo hoopt de organisatie een nieuwe generatie vrijwilligers op de been te brengen, die iets kunnen bieden voor ouderen die graag midden in de maatschappij blijven staan.

Krachtige communicatie en beeldvorming
Naast evenementen brengt Club Goud ook ouderen en jongeren één op één samen. Via interviews en aansprekende foto’s gaat de organisatie op zoek naar mensen die het leuk vinden om iets voor een oudere te betekenen. Door het vrijwilligerswerk enerzijds flexibeler te organiseren en anderzijds op een andere manier te communiceren, worden jonge mensen op een succesvolle manier aangesproken. Communicatie en beeldvorming zijn dan ook belangrijke thema’s. De communicatiekanalen, teksten en beelden zijn krachtig: hiermee wil Club Goud juist alle mooie verhalen laten zien die er van ouderen en de zorg van nu zijn.

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neem dan contact op via hallo@clubgoud.com.