Trainingsinterventie: 'Ik zei toch geen soep!'

Duur
15.00-20.00 uur
Voor wie
Mensen met dementie en hun mantelzorgers, professionals (zoals SO's, huisartsen, wijk- en praktijkverpleegkundigen, medisch specialisten, casemanagers, welzijnswerkers, etc.), onderzoekers op het gebied van dementie
Aantal deelnemers
150

Meld u hier aan!

Meer informatie over het programma, de kosten en accreditatie vindt u hier. 

Vandaag, 21 september 2018, is het Wereld Alzheimer Dag. In de voormalige Honigfabriek gaat het dit jaar over de vaak complexe communicatie met mensen met dementie en hun mantelzorgers. We nodigen u uit om deel te nemen aan een interactieve training, waarbij we inzoomen op de onderliggende motieven in de communicatie van professionals en mensen met dementie.

Spreekt u als professional dezelfde taal als uw collega’s van andere disciplines? Bent u het soms met elkaar oneens over benodigde acties? En hoe gaat u eigenlijk om met het contact met de persoon met dementie zelf en mensen in hun directe omgeving, daar waar het om draait? Wat doet u als onderwerpen lastig bespreekbaar zijn? We ervaren allemaal dat deze communicatie soms behoorlijk ingewikkeld kan zijn.

DementieNet, het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON) en het Radboudumc Alzheimer Centrum hebben in samenwerking met Jeroen de Blij (de Blij trainen en acteren) een theatraal programma ontwikkeld. Het programma van deze middag gebruikt volop verbeelding en vermaak om onze communicatie uit te lichten. We onderzoeken met elkaar de bepalende patronen en streven vooral naar nieuwe inzichten. Het belooft in ieder geval een voedzame en licht verteerbare bijeenkomst te worden. Laat u samen met collega’s uit uw vakgebied inspireren en meld u aan!

Bij afmelding is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk. U kunt wel een collega in uw plaats laten deelnemen. Meld dit dan via info@dementienet.com
Datum
Locatie
Prijs