Afsluiting DementieNet project | 16 november 2021

Duur
16.00-20.30 uur
Voor wie
(eerstelijns) zorg- en welzijnsprofessionals, onderzoekers, mantelzorgers en andere belangstellenden
Aantal deelnemers
100

Dit najaar is het dan echt zover: DementieNet stopt als project. Echter de netwerken, initiatieven en inspanningen gaan volop verder. Sinds de start van het programma in 2014 zijn 52 DementieNetten opgestart, met zo’n 500 netwerkleden en ruim 60 netwerktrekkers. Samen stelden zij zo’n 120 verbeterplannen op, om de samenwerking rondom en de zorg voor kwetsbare ouderen en mensen met dementie te verbeteren. Een hele prestatie, waar we trots op mogen zijn!

We zijn daarom ontzettend blij dat Netwerk 100, NEO Huisartsenzorg en andere zorggroepen in het land een aantal onderdelen van het DementieNet programma overnemen.
Om dit moment te markeren, organiseren we op 16 november 2021 een feestelijk event. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen! 

We laven ons aan inspirerende en inhoudelijke sprekers, verdiepende gesprekken met collega’s, een goed maal en muzikale intermezzo’s. Het definitieve programma volgt te zijner tijd.

Wees er snel bij en meld u aan via een e-mail naar joanna.vandenbergh@radboudumc.nl. Geef daarbij uw naam, organisatie, functie en adresgegevens op (t.b.v. de factuur). U ontvangt de factuur zodra u zich heeft ingeschreven.

Let op: klik niet op de knop 'aanmelden' onderaan deze pagina. U aanmelding wordt dan namelijk niet verwerkt!

Datum
Locatie
Prijs
16 november 2021 
Honig fabriek Nijmegen 
€ 40,-