Gezamenlijke besluitvorming en doelbepaling | 25 mei 2021

Duur
13.00-17.00 uur
Voor wie
Huisartsen, praktijk- en wijkverpleegkundigen, casemanagers, andere geïnteresseerden
Aantal deelnemers
25

Dementie gaat naast gedragsverandering vaak ook samen met andere lichamelijke of psychische klachten. Er zijn geen standaardoplossingen: elke cliëntsituatie is weer anders. Natuurlijk betrek je als zorgverlener de familie bij de zorg en behandeling van mensen met dementie, omdat zij vaak niet meer goed voor zichzelf kunnen beslissen. Veel zorgverleners vinden dat vanzelfsprekend, maar niet altijd gemakkelijk. Hoe maak je gebruik van de ervaring van mantelzorgers? Hoe voer je het gesprek met de familie en hoe zorg je ervoor dat iedereen zoveel mogelijk op één lijn zit?

Wat leert u?
U krijgt ervaringskennis aangereikt door een mantelzorger, u oefent hoe u met de patiënt/cliënt inzichtelijk kunt maken wat de wensen zijn, om zo de zorg in te richten. Tot slot leert u hoe u om kunt gaan met het familiesysteem.

Meer informatie over het programma, de kosten en accreditatie vindt u hier.

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar joanna.vandenbergh@radboudumc.nl. Vermeld daarbij uw naam, organisatie, functie, adresgegevens en ervaring op het gebied van dementie. Meld u dus niet aan via de knop 'Aanmelden' onderaan deze pagina!

Datum
Locatie
Prijs
25 mei 2021 
Nijmegen, exacte locatie volgt 
€ 50,-